0Item(s)
0 0

URUS AKAUN BISNES

Product Code EB2011
Product Name: URUS AKAUN BISNES
Category: Hazwani Abdul Hamid
Date Created: January 18, 2019 5:56:24 PM
Original Price: MYR 100.00
After Discount: MYR 50.00

URUS AKAUN BISNES

E-book ini memberikan penerangan berkenaan asas lesen perniagaan di Malaysia. Pelbagai kategori perniagaan dijelaskan beserta panduan lengkap dalam menguruskan perniagaan itu sendiri.

Menerusi ebook ini, penulis berkongsi Informasi dengan sangat jelas, padat dan telus di mana beliau berjaya membuka mata dan membuatkan pembaca sedar kepentingan dalam menguruskan kewangan syarikat. Ini bukan perkara main-main kerana "Imbangan duga, penyata untung rugi, penyata aliran tunai, juga lejer antara contoh komponen mesti tahu jika mahu berbisnes. Seperti yang saya katakan bagi yang mahu tahu asas urus akaun dan apa perkara penting mesti diketahui ini panduan yang tepat untuk bermula dari bawah. Mahu untung dalam bisnes? Anda mesti baca perkongsian penulis dalam ebook Urus Akaun Bisnes jika benar mahu sukses dalam bisnes. Memang terbaik! (Pn Bibi Normi)


Terima kasih Puan Wani. Penyampaian yang bersahaja dan penuh informasi. Satu dapatan yang cukup baik untuk saya gunakan kelak. Memang “Superb”lah penulisan Puan Hazwani ni. Saya amat tertarik dengan topik “Tidak Tahu Kebocoran Bisnes”. Bab ini memperihalkan tentang pentingnya pengkalan data, follow up pelanggan ,produk yang cukup dan perlunya tunai di dalam bank sebagai penanda aras. (Pn Che Hasnida)


E-book ini sesuai dijadikan bahan panduan asas untuk mereka yang baru mengenali dunia perniagaan.